Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie epurare SBR Graf Klaro 10 le

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sistem Klaro E Professional de la Graf funcţionează pe principiul inaltei tehnologii SBR.

15 ani garanţie pentru rezervor
3 ani garanţie pe tehnologie

Compresorul de aer este foarte durabil si extrem de silentios.

SBR sistem de epurare a apelor uzate Klaro E Professional poate fi flexibil ajustat la schimbarea conditiilor. Sistemul poate fi, de asemenea, trecut la modul de vacanţă. Aerarea se ajustează automat

Furtunuri de aer de presiune ale rezervorului, precum şi conexiunile corespunzătoare a sistemului de control sunt codate pe culori. Acest lucru previne erorile de instalare. Acestea vin deja montate din fabrică, întregul sistem trebuie doar să fie montate la diafragma din rezervor.

Cabinetul Comutator compact pentru sistemul de control cu ​​compresor de aer şi unitatea de supapa este instalată în camera de plante din casă şi necesită puţină întreţinere.

Ecranul LCD prezinta oră de funcţionare a dispozitivelor individuale. Orice pană de curent este indicată cu o alarmă vizuală şi audio. Toate componentele instalate în panoul de comutare sunt aranjate în aşa fel încât să poată fi schimbate foarte usor. Acest design modular salvează o mulţime de timp şi, prin urmare, bani cu privire la orice lucrări de întreţinere sau reparaţii.

Componente: cu rezervor 4800 lt.
-compresor,dulap compresor pentru distante < 15m
-Set-up kit Klaro Professional 10 PE (pentru Carat 4800 L)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura